Carpe diem!

Drie van onze spelers hebben hun eerste vaccinatie gehad en we durven er voorzichtig van te dromen dat we in de zomer onze voorstelling Carpe diem kunnen spelen, over een woongroep voor ouderen. We hebben het zo geschreven dat het in een tuin gespeeld kan worden.
We hebben inmiddels de stap genomen om digitaal te repeteren. En het gaat beter dan verwacht! We hopen heel erg dat jullie deze zomer kunnen genieten van onze voorstelling.

Deel dit bericht met anderen:

Coronalied

In mei maakten we met drie spelers van onze groep uit Capelle aan den IJssel een coronalied. We zitten nu opnieuw in een lockdown, daarom nogmaals het lied.
Onze voorzitter Hans Stenfert Kroese schreef een tekst die we hebben bewerkt. Patrick Bruggeman maakte een opname van de begeleiding op piano. Corry van den Akker, Inge Schouten en Robin Eijgelsheim zongen het lied thuis en maakten ieder een opname. Pieter van Mourik maakte er een mooi filmpje van.

Deel dit bericht met anderen:

De stilte van september

Onze jaarlijkse theatrale wandeling eind juni in Trompenburg Tuinen & Arboretum kon dit keer niet doorgaan, maar we hebben een mooi alternatief: de voorstelling De stilte van september.
Op 19 en 20 september kunt u De stilte van september zien in het arboretum. Levi Olthof schreef de tekst. Marielle van de Griendt regisseert.

Is het mogelijk thuis te komen als je nooit van huis bent geweest?
Op gepaste afstand van elkaar nemen we u mee, via muziek, tekst en dans. Bij de vijver ziet u drie generaties vrouwen strijden om de plek te behouden waar ze zijn opgegroeid. 
En ondertussen begint het herfst te worden. Vogels zingen en bomen ruisen en wat kunnen we zeggen over de mens?

Tickets
Het aantal plaatsen per voorstelling is beperkt tot veertig. We raden u aan van tevoren tickets te kopen.
Za. 19 september om 16.00 en 19.00 uur UITVERKOCHT
Let op: de voorstelling van 19.30 uur is vervroegd naar 19.00 uur. Doe warme kleren aan als u ‘s avonds komt kijken! Of neem een dekentje mee.
Zo. 20 september om 13.00 en 16.00 uur UITVERKOCHT
Entree: € 10,- (Excl. entree Trompenburg: € 9,75. Entree Trompenburg is gratis met RotterdamPas en Museumkaart)
Locatie: Trompenburg Tuinen & Arboretum, Honingerdijk 86, 3062 NX Rotterdam

Deel dit bericht met anderen:

Bakkie Troost

In deze moeilijke tijden komt de Theaterwerkplaats voor Ouwe Rotten graag langs met een Bakkie Troost, een laagdrempelige, gezellige ontmoeting voor ouderen. Deze kan plaatsvinden op locaties waar voldoende ruimte is om afstand van elkaar te houden: in een gemeenschappelijke huiskamer, een recreatieruimte of misschien zelfs buiten.
We hebben een mooi programma van een uur met mogelijkheden tot uitloop. Thea Rigetti en Corry van den Akker praten met het publiek over deze tijd en zingen onder pianobegeleiding van Jos van der Hoff liedjes van toen en nu. 
Bakkie Troost kan worden geboekt. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.
Informatie: flyer Bakkie Troost (pdf)

Deel dit bericht met anderen:

Dag Til

Tot ons grote verdriet moeten we jullie laten weten dat onze speelster Til van Maurik afgelopen donderdag thuis is overleden. Til was al een tijdje ziek maar heeft, tot de lockdown ons dwong te stoppen, meegerepeteerd aan ons nieuwe stuk.
Til heeft meegedaan aan verschillende van onze voorstellingen en had altijd een geheel eigen inbreng die ons vaak net weer even op een ander spoor bracht.
In 2016 hebben we ‘Time Out’ gemaakt, een stuk naar een idee van Til en waarvoor ze de tekst schreef. ‘Time Out’ ging over loslaten en afscheid nemen; geen lichte onderwerpen en daarom juist passend bij Til.
We zullen Tils eigenzinnige inbreng missen en nog vaak aan haar denken.

Deel dit bericht met anderen: