Podium Ouwe Rotten

Een gezellige Zondagmiddagsoos en gratis workshops podiumkunsten

Met Podium Ouwe Rotten, een samenwerkingsproject met Kunst4All en SOL Samen Ondernemend Leren, willen we ouderen in Rotterdam-Noord met elkaar in contact brengen door samen het plezier van dansen, zingen, theater, muziekmaken en schrijven te beleven.

Zondagmiddagsoos
Ongeveer eens per maand organiseren we een gezellige Zondagmiddagsoos in De Banier met liedjes, gedichten, verhalen en dans. Een impressie van de Zondagmiddagsoos van 12 februari 2023 vindt u hier.

Gratis workshops
Ons aanbod voor ouderengroepen in Rotterdam-Noord: een gratis serie van acht workshops podiumkunsten op een eigen locatie. Als het enthousiasme van de deelnemers is gewekt organiseren we vervolgworkshops, op de eigen locatie of in Huis van de Wijk De Banier. Ook kunnen ouderen meedoen aan presentaties.
Het workshopprogramma bestaat uit 2x theater, 2x dans, 2x muziek/zingen en 2x poezië/schrijven. De workshops zijn afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemers en worden gegeven door vakdocenten die ruime ervaring hebben in het werken met ouderen. Data en het tijdstip worden in overleg met de groepen vastgesteld.

Filmpjes van Podium Ouwe Rotten vindt u hier.

Meer weten? Kijk op de website Podium Ouwe Rotten
Email: info@theaterwerkplaatsouwerotten.nl of bel ons:
Marielle van de Griendt, 06 – 248 800 81
Willy Hilverda, 06 – 53 92 37 60

Zondagmiddagsoos

Podium Ouwe Rotten wordt financieel ondersteund door: Cultuur Concreet, Fonds voor Cultuurparticipatie, Lang Leve Kunst, Laurens Fonds, het Oranje Fonds, Steunpakket sociaal en mentaal welzijn en leefstijl Ministerie van VWS, Stichting Van Leeuwen Van Lignac, VSBfonds.