Podium Ouwe Rotten

Gratis workshops podiumkunsten voor ouderen

Met Podium Ouwe Rotten, een samenwerkingsproject met Kunst4All en SOL Samen Ondernemend Leren, willen we ouderen in Rotterdam-Noord met elkaar in contact brengen door samen het plezier van dansen, zingen, theater, muziekmaken en schrijven te beleven.

Ons aanbod voor ouderengroepen in Rotterdam-Noord: een gratis serie van acht workshops podiumkunsten op een eigen locatie.
Als het enthousiasme van de deelnemers is gewekt organiseren we vervolgworkshops, op de eigen locatie of in Huis van de Wijk De Banier. Ook kunnen ouderen meedoen aan presentaties.

Het workshopprogramma bestaat uit 2x theater, 2x dans, 2x muziek/zingen en 2x poezië/schrijven. De workshops zijn afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemers en worden gegeven door vakdocenten die ruime ervaring hebben in het werken met ouderen. Data en het tijdstip worden in overleg met de groepen vastgesteld.

Daarnaast organiseren we ongeveer eens per maand een gezellige culturele Zondagmiddagsoos in De Banier.

Filmpjes van Podium Ouwe Rotten vindt u hier.

Meer weten? Kijk op de website Podium Ouwe Rotten
Email: info@theaterwerkplaatsouwerotten.nl of bel ons:
Marielle van de Griendt, 06 – 248 800 81
Mieke de Wit, 06 – 494 206 10
Willy Hilverda, 06 – 53 92 37 60

Zondagmiddagsalon

Podium Ouwe Rotten wordt financieel ondersteund door: Cultuur Concreet, Lang Leve Kunst, Laurens Fonds, het Oranje Fonds, Steunpakket sociaal en mentaal welzijn en leefstijl Ministerie van VWS, Stichting Van Leeuwen Van Lignac, VSBfonds.