Podium Ouwe Rotten

Gratis workshops podiumkunsten voor ouderen

Met Podium Ouwe Rotten, een samenwerkingsproject met Kunst4All en SOL Samen Ondernemend Leren, willen we ouderen in Rotterdam-Noord met elkaar in contact brengen door samen het plezier van dansen, zingen, theater, muziekmaken en schrijven te beleven.
Ons aanbod voor ouderengroepen in Rotterdam-Noord: een gratis serie van acht workshops podiumkunsten op een eigen locatie.
Als het enthousiasme van de deelnemers is gewekt organiseren we vervolgworkshops, op de eigen locatie of in Huis van de Wijk De Banier. Ook kunnen ouderen meedoen aan presentaties.

Het workshopprogramma bestaat uit 2x theater, 2x dans, 2x muziek/zingen en 2x poezië/schrijven. De workshops zijn afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemers en worden gegeven door vakdocenten die ruime ervaring hebben in het werken met ouderen. Data en het tijdstip worden in overleg met de groepen vastgesteld.

Meer weten? Stuur een email: info@theaterwerkplaatsouwerotten.nl of bel ons:
Mieke de Wit, 010  – 477 73 61
Willy Hilverda, 06 – 53 92 37 60

Podium Ouwe Rotten wordt financieel ondersteund door: Cultuur Concreet, Lang Leve Kunst, het Oranje Fonds, Steunpakket sociaal en mentaal welzijn en leefstijl Ministerie van VWS, Stichting Van Leeuwen Van Lignac, VSBfonds,