Familiebanden

‘Familiebanden’ bestond uit twee voorstellingen die in februari 2017 te zien waren in Theater ’t Kapelletje in Rotterdam.

Oud & Nieuw – Op oudejaarsavond komen de kinderen van Conny met hun aanhang bij elkaar om de tiende sterfdag van hun moeder te gedenken. Elsje wil nu eindelijk het huis verkopen, maar moeder heeft bepaald dat dat pas mag als de laatste van de kinderen is overleden. Oud zeer komt naar boven en tot overmaat van ramp komt er iemand langs die alle verhoudingen op scherp zet.

Tekst: Pieta Bot
Spelers: Carla Bömers, Joan Edwards, Magda van Heckers, Daan King, Ineke Klaassen, Gerry Pit, Francien Teunisse, Hanne Wapenaar

Foto’s: Huub van Rheenen

Een korte nachtreis naar de dag – Een aantal kinderen met aanhang bereidt de verjaardag van moeder voor. Ondertussen maken ze ruzie over de nieuwe bestemming van het ouderlijk huis èn de nieuwe bestemming van moeder. Maar de grote vraag is: komt moeder vanavond naar beneden?
De wens om het voor één keer gezellig te houden lijkt niet in vervulling te gaan.

Tekst: Levi Olthof
Spelers: Coby Dubbeld, Robin Eijgelsheim, Daan King, Thea van der Meer, Ank van Rutten, Rinia Silvin, Gerda Ton, Mohamed El Wakidi

Foto’s: Huub van Rheenen